Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü, AK Parti Düzce İl Başkanlığı'nda parti binasında düzenlenen istişare toplantısına katıldı. İl Başkanı Mustafa Keskin, Kadın Kolları Başkanı Güler Güneş belediye meclis grubu ve il yönetim kurulu üyelerinin de bulunduğu toplantıda Düzce Belediyesi'nin son 6 aylık döneminde yapılan çalışmaları anlatan Başkan Özlü hazırladığı sunumu partisinin üyeleri ile paylaştı.


"Keskin her ay düzenlenen il istişare toplantısına beni de davet etti"
Toplantıya ilişkin değerlendirmelerde bulunan Başkan Özlü, Düzce'ye hizmet etmenin, iş birliği ve uyumlu çalışmaya bağlı olduğunu ifade etti. Başkan Özlü, şunları kaydetti: "Partimin İl Başkanı Sayın Mustafa Keskin her ay düzenlenen il istişare toplantısına beni de davet etti.



Belediyemizin 6 aylık performansını birlikte istişare fırsatı bulduk. Toplantıda meclis üyelerimiz ve il yönetiminde olan arkadaşlarla projelerimizi, yapabileceklerimizi konuştuk, burada bizimle olan herkese teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz 12 Kasım depreminin 20. yılını anıyoruz. Düzce'nin kentleşmesi konusunda aldığımız radikal kararlar da ortadır, bu şehri deprem yönetmeliğine uygun şekilde inşa etmeye devam edeceğiz. Bu vesile ile deprem şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyorum."
HABER:C.ÜSTÜNER