Tüm Dünya genelinde küresel bir kriz haline gelen Yeni Tip Covid – 19 salgını, tüm dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de insanlar arasında hızla yayılmaya devam ediyor. Salgın nedeniyle, vatandaşların daha kolay ulaşabilmeleri için maske üretimine başlayan Düzce Belediyesi Günde 10 Binin üzerinde maske imal ediyor.

Üretilen maskeleri Muhtarlıklar aracılığı ile halka ücretsiz dağıtan Düzce Belediyesinin bugüne kadar 15 milyonun üzerinde maske dağıttığı öğrenildi. Bugün ise sahaya inen Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, maske ihtiyacı olan vatandaşlar ve esnaflara ücretsiz maske dağıtımı yaptı.

Maske dağıtımı sırasında vatandaşları salgınla mücadele kapsamında alınan tüm tedbir ve kurallara uymaları konusunda uyaran Başkan Özlü, “Hepinizin sağlığı bizlerin için çok önemli” dedi.

Başkan Özlü yaptığı açıklamada, “Öz kaynaklarımızla ürettiğimiz maskelerimizi vatandaşımıza bizzat ulaştırdık. Tedbirlere uygun, temkinli ve dikkatli sosyal hayat ile sağlıklı günlerde yine buluşacağız. İşimiz hizmet, gücümüz millet” dedi.