Toplu taşımada Düzcelilerin hizmetine sunulacak olan 100 minibüsün devreye alınması için yarın yapılacak törenden bir gün önce Düzce’ye gelen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Düzce İl Teşkilatını ziyaret etti.

Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ile birlikte binasına gelen Özhaseki’yi, AK Parti Düzce İl Başkanı Mustafa Keskin, Çilimli Belediye Başkanı Muhsin Yavuz, Gölyaka Belediye Başkanı Yakup Demircan, Beyköy Belediye Başkanı Osman Kılıç, Boğaziçi Belediye Başkanı İbrahim Ercan, Kadın Kolları Başkanı Gönül Asuk, İlçe Başkanları ve partililer karşıladı.

Mustafa Keskin Brifing Verdi…

 Karşılamanın ardından parti binasına geçen Özhaseki’ye burada AK Parti İl Başkanı Mustafa Keskin pandemi sürecinde yapılan çalışmalar ile ilgili brifing verdi. Pandemi sürecinde, Düzce Belediyesi başta olmak üzere, AK Partili Belediyelerin maske üretimi yaparak vatandaşlara ücretsiz dağıtıldığını söyleyen Keskin, yine pandemi sürecinde Düzce Belediyesinin esnafa olan tüm borçlarını ödediğini ifade etti.

“Her Zaman Başkanımız Faruk Özlü’nün Yanındayım”

Brifingin ardından açıklamalarda bulunan Özhaseki ise, Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün yanında olduğunu dile getirdi. Türkiye’de Belediyeciliğin AK Parti’nin işi olduğunu kaydeden Özhaseki, “Türkiye’de Belediyecilik AK Parti’nin işi. Biz hizmet odaklı ve halk odaklı belediyecilik yapıyoruz. Geçmişte, CHP’nin ve SHP’nin yönettiği belediyelerin ne durumda olduklarını halkımız unutmadı. Çöp dağları patladı, çöpler toplanmadı ve musluklardan su akmıyordu. Bu nedenle, AK Parti Belediyeciliği hizmet odaklı belediye hizmetleri veriyor. Sayın Cumhurbaşkanımız, Türkiye’nin bütün illerin sorunlarını araştırıyor. Bu nedenle Ankara’dan Düzce’ye 3 gün önce ekip gönderdik. Düzce’de araştırma yaptılar yerel yönetimler ile ilgili. Düzce halkının memnun gördük. Bu nedenle Belediye Başkanımız Dr. Faruk Özlü’ye ve Düzce’de ki diğer Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Şunu açık yüreklilikle ifade etmek istiyorum ki, her zaman Düzce Belediye Başkanımız Faruk Özlü’nün yanındayız. Kendisi Düzce için büyük bir değer. Bu nedenle Düzce’ye en iyi hizmetleri verebilmesi için, projelerine destek vereceğiz. Bu toplantının ardından, İl ve İlçe Teşkilatlarımız ile bir araya gelerek Düzce’nin sorunlarını konuşacağız” dedi.

Haber: Savaş ARI