Türk Polis Teşkilatı, 172. yaşını etkinliklerle kutluyor. Bu kapsamda Düzce İl Emniyet Müdürlüğü tarafından Yenikent Polis Merkezi'nde kahvaltı programı düzenlendi.

Kahvaltıya referandum çalışmaları kapsamında Düzce'de bulunan Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Vali Zülkif Dağlı, İl Jandarma Komutanı Albay Yılmaz Özdemir, Düzce Milletvekili Ayşe Keşir, AK Parti İl Başkanı Hikmet Keskin ile partinin ana kademe başkanları da katıldı.

Bakan Özlü, Yenikent Polis Merkezi önünde İl Emniyet Müdürü Hüseyin Deniz ve protokol tarafından karşılandı. Kahvaltıda emniyet mensuplarına seslenen Bakan Özlü, tüm polislerin 10 Nisan Polis Günü'nü ve 172. kuruluş yıldönümünü kutladı. Özlü, halkın huzur ve güven ortamı içerisinde yaşamasını sağlamak adına fedakârca çalışan polislerin, gerek güvenliğin sağlanması gerekse suç ve suçluyla mücadele edilmesi noktasında önemli bir görev ifa ettiğini vurguladı. Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nün başarılı çalışmalarından da söz eden Bakan Özlü, mesai mefhumu gözetmeksizin özveriyle çalışan polislere teşekkür etti. Kahvaltı programı toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.