Düzce'de yeni bir otel hizmete girdi. Recep ve Ağustos Pak kardeşlere ait Pak Otel bugün hizmete açıldı. D-100 Karayolu üzeri Çoban mevkiinde bulunan otel, modern mimarisi ve ulaşım rahatlığıyla konuklarını bekliyor. Modern görüntüsü ile dikkat çeken otel 34 oda, lüks restaurantı ve her türlü imkanın sunulduğu spor salonu ile hizmet verecek. Pak Otel'in açılışına Vali Bülent Kılınç, Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Eski Milletvekili Fahri Çakır, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan ve çok sayıda Düzceli katıldı.

“OSB'ler kurulduğunda konaklama sorunu yaşanıyordu.”

Otelin açılış töreni öncesi açıklamalarda bulunan Vali Bülent Kılınç, gelişmekte olan Düzce'ye bu tür hizmetlerin gelmesinin sevindirici olduğunu söyledi. Kılınç, “Düzce'de konaklama konusunda sıkıntılar yaşandığın hepimiz farkındayız. Organize Sanayi Bölgesi'ndeki yatırımcılar bile ilk geldiklerinde konaklama sorunu nedeniyle fabrikalarda kalıyorlardı. Bu tür yerlerin açılmasıyla birlikte bu sorunlar da ortadan kalkmış olacak. Artık Düzce'ye gelen yatırımcılar ve misafirler için bu tarz yerlerin açılması gerekiyor.” şeklinde konuştu.

“Bu ortamda bu yatırımlar çok önemli.”

AK Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu'da bu tür hizmetlerin Düzce'ye önemli katkıları olacağını ifade etti. Kaşıkoğlu, “İçinde bulunduğumuz durumda bu tarz yerlerin açılması gerçekten büyük önem taşıyor. Bunun için bu oteli açanlara teşekkür etmemiz lazım. Düzce'nin bu gibi otellere ihtiyacı vardı.” dedi.

“Düzce için sevindirici bir durum.”

Bu otelin Düzce'ye çok şey katacağını belirten Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ise yaptığı konuşmada, “Bu otel bizim için büyük katkılar sağlayacaktır. Düzce'mize bu tür yatırımlar büyük önem taşıyor. Oteli kuranlara teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

“Zor bir dönemeçteyiz.”

Düzce Eski Milletvekillerinden Fahri Çakır'da yaptığı açıklamada, “Ülkemiz gerçekten ekonomik bir sorunla karşı karşıya. Bu tür kriz ortamında bu tür yatırımların yapılması gerçekten sevindirici. Zor bir dönemeçten geçiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Pak Otel'in açılışı gerçekleştirilerek katılımcılar tarafından otel gezildi.