AK Parti'nin Düzce'deki önemli isimleri arasında yer alan İl Genel Meclis Üyesi ve İnönü Parkı işletmecisi Cahit Aydın'ın kendi partisinden bir başkanla yaşadığı sorunlar, şu günlerde başını ağrıtır oldu. Düzce Belediyesi zabıta ekiplerince işlettiği İnönü Parkı, ani bir baskınla mühürlenen ve 2 saat içerisinde mührü sökülen Aydın ile Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş arasında bir süredir devam eden gerginlik tırmanışa geçti.


ÖNCE YASAL İŞLEM ARDINDAN SÖZLEŞMEYE MÜDAHALE!

Aydın'ın uzun yıllardır işlettiği İnönü Parkı'na yönelik gerçekleştirilen zabıta baskını gündeme damga vururken, parka yasal işlem yapılmasının altında Başkan Keleş'in Aydın'la yaşadığı sorunların olduğu ve bunun da sadece uyarı ile kalmadığı öğrenildi.


BAŞKAN KELEŞ, 10 YILLIK SÖZLEŞMEYİ 1 YILA DÜŞÜRDÜ

Düzce Belediyesi Temmuz Ayı Toplantıları sırasında 10 yıllığına daha mevcut işletmeci Cahit Aydın'a kiralanması kararlaştırılan İnönü Parkı için Başkan Yardımcısı Ali Güney tarafından sözleşmeye imza atılmasına karşılık Başkan Keleş'in devreye girerek meclisten 10 yıl için geçen süreyi 1 yıla indirdiği ortaya çıktı. 10 yılı aşkın süredir işlettiği ve bir 10 yıl daha işletme hakkı kazandığı parkın sözleşmesi 1 yıla düşürülen işletmeci Cahit Aydın için Başkan Keleş'in ayrıca "Parktaki eksiklikler tamamlanana kadar sözleşmesine imza atılmayacak" dediği öne sürüldü.


"PARKI ELİNDEN ALMAK İSTİYOR"

Her yıl sözleşme yenileme gibi bir uygulamaya imza atan Başkan Keleş'in İnönü Parkı'nı Aydın'ın elinden almak istediği konuşuluyor.


"İŞLETMECİ KİRAYA VEREMESİN" HAMLESİ

İçerisinde kafetarya, restaurant, lunapark ve düğün-nişan-sünnet gibi organizasyonların yapıldığı bir de salon bulunan İnönü Parkı'ndaki çok sayıdaki işletmenin, işletmeci tarafından farklı kişilere kiralanmasının önüne geçmek için sözleşmenin 1 yılla sınırlandırıldığı da edinilen bilgiler arasında...