7 Haziran’da yapılacak olan Milletvekili Genel Seçimleri öncesinde siyasi partiler son düzlüğe girdi. Tempolarını en üst seviyeye çıkaran partiler seçim çalışmalarını da hızlandırdı. Özellikle adaylar sabah saatlerinde başladıkları programlarına gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam ederken, sandığa gidilmesine 21 gün kala partiler adeta seferberlik ilan etti.

 

AK Parti Düzce'de 3 dönemdir sürdürdüğü 3-0’luk seriyi devam ettirmek istiyor. Muhalefet ise en azından bir milletvekili çıkarmak için asılıyor… Büyük Birlik Partisi ile birlikte seçime giren Saadet Partisi’nin Düzce’de ne kadar oy alacağı da merak edilen bir diğer konu.

Partiler seçimlere kısa süre kala ise çalışmalarını kararsız seçmene çevirdi. Son anketlere göre milletvekili çıkarma sayılarının sınırında olan partilerin kaderini kararsız seçmen belirleyecek.

            MİTİNGLER NE KADAR ETKİLEYECEK

19 Mayıs Salı günü Düzce'de miting gerçekleştirecek ak Parti Genel başkanı Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun nasıl bir mesaj vereceği bilinmiyor. Başbakan Davutoğlu'nun Düzcelilerden “rekor sonuç” için çaba sarfetmelerini isteyeceği sanılıyor. İktidarın güç gösterisi mahiyetini taşıyacak mitingde yerel hangi konulara değineceği de bilinmiyor.

            BAHÇELİ 20 MAYIS'TA DÜZCE'DE

20 Mayıs Çarşamba günü Düzce'de miting yapacak olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin de tarafsızları etkilemek için “güç gösterisinde” bulunarak partisi için oy isteyeceği sanılıyor.   

Haber;S.KAŞKIR