Yaklaşık 5 yıl Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı görevinde bulunan ve o dönem "fahri hemşehrilik beratı" verilen Tümgeneral Halis Zafer Koç, Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına atandı.

Düzce’de birçok yatırımı bulunan Düzceli İşadamı ve ONR Grup Yönetim Kurulu Başkanı Onur Özçiçek’te, KOSGEB Türkiye Başkanı Cevahir Uslu ve İşadamı Adnan Taha Uğurlu ile birlikte Tümgeneral Halis Zafer Koç’a, “Hayırlı Olsun” ziyaretinde bulundu.

Jandarma Genel Komutanlığı’nda gerçekleşen ziyarette, Düzceli İşadamı Onr Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı  Onur Özçiçek Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Tüm General Halis Zafer Koç’ yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunurken, aynı zamanda da kendisini ağırlamak için Düzce’ye davet etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Tüm General Koç, Düzceli İşadamı Onur Özçiçek, KOSGEB Türkiye Başkanı Cevahir Uslu ve İşadamı Adnan Taha Uğurlu’ya teşekkür etti.

Tümgeneral Halis Zafer Koç Kim?

2012-2017 yılları arasında Bilecik 2. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı görevinde bulunduktan sonra 2017 yılında Tümgeneral olarak Diyarbakır Jandarma Bölge Komutanlığı görevine terfi eden Halis Zafer Koç, oradan Jandarma Genel Komutanlığı Denetleme Değerlendirme Başkanlığı görevine getirilmişti. Jandarma Genel Komutanlığı Personeli 2020 Yılı Atama ve Terfileri Resmi Gazete'de yayınlanmasının ardından Tümgeneral Halis Zafer Koç, Jandarma Genel Komutan Yardımcılığına atandı.

HABER: Savaş ARI