Düzce'de son günlerde hırsızlık olaylarında artış dikkat çekerken, Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri hırsızlara göz açtırmıyor. Perşembe pazarında ve şehir merkezinde çeşitli konfeksiyon dükkanlarına dananarak vatandaşların çanta ve ceplerinden el çabukluğu ile hırsızlık yapan 3 bayan Düzce Hırsızlık Büro amirliğinin çalışması sonucu yakalandı.

Bu yolla 3 kişiyi dolandıran çantalarından ve ceplerinden yüklü miktarda para ve altın çalan hırsızlardan 1'i suç üstü olmak üzere kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Şahıslardan Y. Ö, F.Y, Ve C.A adli mercilere sevkedildi.

Çalıp metruk binada saklıyorlar!

Dün yine orta çarşıda bir tuhafiyeden kıyafet çalarak metruk binada saklayan iki şahıs aynı gün içerisinde yakalandı. Dükkanın kamera kayılarından yola çıkan emniyet ekipleri hırsızlık olayına karışan şahısların Y.Ş.D ve O.K olduğunu tespit etti. Aynı gün akşam saatlerinde Şahıslardan O.K Gaziantep Caddesi'nde , Y.Ş.D ise Fettah Park'ında yakalanarak gözaltına alındı. Eminyet ekipleri yapılan sorgulamada hırsızların çaldıkları eşyaları 2 ayrı metruk binada sakladıklarını öğrendi.

Metruk binalarda yapılan kontrollerde 2 adet erkek gömleği, 1 adet erkek hırkası, 3 adet tişört ve çok sayıda çorap ele geçirdi. Y.ŞD'nin daha öncede benzer suçlara karıştığı öğrenilirken, her iki şahıs adli mercilere sevkedildi.

Haber: S. KAŞKIR