Arsal Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen etkinlikte, öğrenciler ve öğretmenler, Polis Haftası için pedal çevirdi.



100’e yakın öğrencinin öğretmenleri eşliğinde Aydınpınar Caddesi üzerinden, Aydınpınar Köyü’ne ve yeniden okula kadar bisiklet sürdüğü etkinlik çevredeki vatandaşlar tarafından da büyük ilgi gördü.

Polislerin de katılımıyla yapılan etkinlikte öğrenciler hem polis ağabey ve ablalarının haftasını kutladı hem de birlikte bisiklet sürmenin keyfini yaşadı.



“Yaklaşık 100 öğrenci ve 10 öğretmen katılıyor”

Arsal Anadolu Lisesi Müdürü Hüseyin İlhan, düzenledikleri etkinlik hakkında şunları söyledi:

“Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 174’üncü yılı münasebetiyle, polisin toplumdaki yerini, önemini ve farkındalığını hissettirmek, ayrıca öğrencilerimizi bisiklet kullanmaya teşvik etmek amacıyla bisiklet turu etkinliği düzenledik. Arsal Anadolu Lisesi bahçesinden çıkış yapacağız. Aydınpınar Caddesi üzerinden, Aydınpınar Köyü’ne giderek, oradan dönüş yapıp yine okulumuzun bahçesine geleceğiz. Bu etkinliğe yaklaşık 100 öğrenci ve 10 öğretmen katılıyor.”



“Onlara destek olmak en büyük hedefimiz”


Polislerin toplumdaki önemini hatırlatmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla toplandıklarını belirten  İlhan şunları ifade etti:

“Gece gündüz demeden, 24 saat toplumun refahı, güveni ve huzuru için canlarını feda eden polislerimize destek olma amacı içerisindeyiz. Yurdumuzun çeşitli bölgelerinde, hatta yurtdışında şehit olan polislerimizin anısını canlı tutmak ve onlara destek olmak en büyük hedefimiz.”

Haber: İ.İ.AYDOĞDU