Polis teşkilatının kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında Düzce Tekvando İl Temsilciliği tarafından, 'Polis, Dostluk Tekvando İl Şampiyonası' düzelendi.

Metek Toki konutlarında bulunan Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu kapalı spor salonunda düzenlenen yarışmaya toplam 70 sporcu katıldı.

Sporcu ailelerinin büyük ilgi gösterdiği Tekvando İl Şampiyonası'na, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ve emniyet mensupları da katıldı.

Programda konuşan Emniyet Müdürü Ali Gezer, sporculara seslenerek, "Bu sporu ömrünüzün sonuna kadar bir yaşam biçimi olarak sürdürün. Spor, ahlak , başarı ve zeka demektir" diyerek programda emeği geçen ve katkı sağlayan herkeze teşekkür etti.

Açılış ve gösterilerin ardıdan yarışmalara geçildi ve sporcuların kıyasıya mücadele verdiği yarışmalar, katılımcılardan büyük alkış aldı.

27414

Yarışmalar sonucunda ilk dörde giren sporculara birincilik, ikincilik, üçüncülük ve dördüncülük madalyaları verilirken, diğer sporculara ise katılım madalyaları verildi.

Düzce Tekvando İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Polis, Dostluk Tekvando İl Şampiyonası'nın bu yıl üçüncüsünün düzenlendiği öğrenildi.

Haber, Ş. ÇAKIR