Polis Teşkilatının kuruluşunun 166. Yıldönümü nedeniyle İl Emniyet müdürlüğü, Anaokulu öğrencilerinin polis teşkilatını daha yakından tanıması için bir program düzenlendi. Merkez anaokulu ve Atatürk Anaokulu öğrencilerinin katıldığı program Düzce Bilim sanat merkezi toplantı salonunda gerçekleştirildi.

27312

Düzenlenen programa Asayiş şube Müdürü Ercan Ateş ve bazı polis memurları, öğretmenler ve anaokulu öğrencileri katıldı. Toplantıda konuşan Asayiş Şube Müdürü Ercan Ateş, miniklere polisin görevlerini anlattı. Polisin 24 saat boyunca görev yaptığını söyleyen Ateş, miniklere trafik konusunda da çeşitli uyarılarda bulundu. Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Ateş’in ardından Asayiş Şube Müdürlüğü'nde görevli komser Bülent Gin, minik öğrencilerden gelen soruları yanıtladı.

27316

Daha sonra Düzce İl Emniyet Müdürlüğü'nün göz bebeği Ares sahneye çıktı. Eğiticisinin verdiği komutlara harfiyen uyan Ares, çocukların büyük beğenisini topladı.

27313

Programın finalinde minikler, asayiş şube Müdürü Ercan Ateş’e çiçek takdim ederek Polis kuruluşunun 166. Yıldönümünü kutladılar. Minik öğrenciler Ares ile birlikte fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmediler.

27315

Haber, Ş. ÇAKIR