Düzce'de trafikte yol vermeme yüzünden çıkan tartışmada tabancayla vurularak öldürülen Sakarya İl Emniyet Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Cevdet Ataseven için görev yaptığı Sakarya Emniyet Müdürlüğü önünde tören düzenlendi. Törenin ardından Ataseven'in cenazesi, toprağa verilmek üzere memleketi Düzce'ye götürüldü.

 

 


İlk görev yeri Sakarya olan ve şark hizmeti sonrasında da yeniden Sakarya'ya gelerek burada görev yapan polis memuru Cevdet Ataseven için bugün Sakarya Emniyet Müdürlüğü bahçesinde tören düzenlendi. Törene Sakarya Emniyet Müdürü Osman Babadağı, müdür yardımcıları, polis memurları, jandarma olay yeri inceleme ekibi, Ataseven'in 14 yaşındaki oğlu Tuğrul, eşi Nurcan ve yakınları katıldı.

 


Tören sırasında Ataseven'in eşi ve çocuğu ile meslektaşları gözyaşı döktü. Nurcan Ataseven, oğlu Tuğrul'un elini tutarak bir yandan da onu teselli etmeye çalıştı. Törenin ardından, cinayet kurbanı polis memuru olan Ataseven'in cenazesi toprağa verilmek üzere memleketi Düzce'ye götürüldü.

 

 

 

Düzce’de gözyaşları ile toprağa verildi



Araç sollama sonrası yaşanan tartışmanın ardından bir sürücünün kurşunlarına hedef olan polis memuru Cevdet Ataseven Düzce’de ise gözyaşları içinde toprağa verildi. Cenazeye Emniyet Müdürü Ayhan Buran başta olmak üzere Sakarya’dan çok sayıda meslektaşı hazır bulundu. Cenazede Ataseven’in eşi ayakta durmakta zorlandı.

 



Polis memurunun naaşı önce Yeni Mahalle‘de bulunan evinin önüne getirildi, Helallik istendi. Ardından omuzlarda Yeni Mahalle Camiine götürüldü. Kalabalık cenaze namazında Nurcan Ataseven, çocularından 8 yaşındaki Buse ve 14 yaşındaki Tuğrul’da hazır bulundu. Emniyet müdürü Ayhan Buran, polis eşini .ocuklarını ve aileye başsağlığı ve sabırlar diledi.

 



Atasevennin cenazesi ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından uzun mustafa mahallesindeki mezarlıkta toprağa verildi.

 



 

 

OLAY

 

HABER İÇİN  LİNKE TIKLA  http://bit.ly/1i10Fwl



Sakarya Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şubesi'nde görev yapan yaklaşık 20 yıllık polis memuru 41 yaşındaki Cevdet Ataseven, eşi ve çocuğunun da bulunduğu otomobiliyle giderken, Beyciler Mevkiinde Aytekin P. ile yol vermeme meselesi yüzünden tartıştı. İddialara göre araçlarını yol kenarına park edip tartışan sürücüler arasında büyüyen kavgada Ataseven, üzerine yürüyen Poyraz'ın ayağına tabancasıyla bir el ateş edince, Poyraz da üzerindeki tabancasını çıkartarak ateş ederek 20 yıllık Polis Memurunu eşinin ve çocuğunun gözleri önünde göğsünden vurarak öldürdü.