Polis teşkilatının 166. kuruluş yıldönümünde, Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Tuna, Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Zekeriya Baran ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürü Osman Tekemen, Öncü Radyo'nun konuğu oldu. Hafta içi hergün 12:00 ila 14:00 saatleri arasında yayınlanan Özlem Yavuz'la 'Özlem Saati'ne konuk olan polisler, yaptıkları çalışmaları canlı yayında Düzcelilere aktardılar.

27306

Programda konuşan asayişten sorumlu Emniyet Müdür Yardımcısı Osman Tuna, kişiye karşı ve mala karşı işlenen suçları değerlendirdi ve mala karşı işlenen suçlarda geçen yıllara oranla azalma olduğunu söyledi. Mobese konusuna da değinen Tuna, suç ve suçluların önüne geçmekte mobesinin Düzce'ye büyük fayda sağladığını söyledi.

27307

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Zekeriya Baran, yaz aylarının gelmesiyle birlikte trafikte artış gösteren motosiklet sürücülerini uyardı. Bölge Trafik ve Denetleme Şube Müdürü Osman Tekemen ise Tem otoyolunda ki konulara değindi. Otoyolda geçen yıllara göre kazalarda azalma var diyen Tekemen, sürücüleri yavaş gitmeleri konusunda uyararak, özellikle kara noktalarda dikkatli olmalarını istedi. Vatandaşlardan gelen soruların da yanıtlandı program daha sonra sona erdi.

Haber, Ş. ÇAKIR