İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin Düzce gezisinde Belediye Başkanlığını ziyaret etti. Bakan için Belediye önünde karşılama töreni yapıldı. Başkan Bayram Bakan Şahin’i belediye önünde karşıladı. Düzce Valiliğinden Belediyeye kadar yürüyerek gelen Bakan İdris Naim Şahin kendisini karşılayan Belediye Meclis üyeleri ve Belediye Müdürlerinin tek tek ellerini sıktı.

 

Başkanlık makamında da Belediye Başkanı İsmail Bayram Bakan Şahin’e Düzce’nin genel konumu ile belediye yapısı ve hizmetleri konusunda brifing sundu. Başkan Bayram daha sonra da Düzce Belediyesi’nin yürütülmekte olan projeleri hakkında Bakan’a bilgi verdi.

 

Başkan Bayram Camikebir mahallesindeki Kentsel Dönüşüm, Hasanlar Barajındaki içme suyu projelerini de kapsamlı olarak anlattı. Belediye Başkanlığındaki ziyarette Düzce Valisi Adnan Yılmaz ile Düzce Milletvekili Osman Çakır da Çamköy mahallesi toplu konut projesi hakkında Bakan’a bilgi sundular.

 

İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin’in belediyeyi ziyaretinde, Vali Adnan Yılmaz, Milletvekili Osman Çakır, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, Düzce Belediyesi Başkan Yardımcıları, Belediye Birim Müdürleri hazır bulundu.