Güneş bebek için Düzce Valiliği’nden sevindirici haber geldi. Öncü Haber ekiplerinin haberini yaptığı ve kalbi sağ tarafta olduğu anlaşılan Güneş bebek için anne ve babası Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nden bir türlü sıra alamadıklarını dile getirmişti. Yapılan haberin ardından hareke geçen Düzce Valisi Dr.Zülkif Dağlı, Düzce İl Sağlık Müdürlüğü’ne verdiği talimatın ardından Pak çiftini mutlu eden  haber geldi. Düzce Valiliği’nden yapılan açıklamada  Güneş bebek için 27 Aralık Cuma gününe randevu alındığı bilgisi verildi.
 



Düzce Valiliği’nin yaptığı açıklama şöyle:
“İlimiz yerel basın kuruluşlarında yer alan, Muhammed ve Ayşegül Pak çiftinin 6 aylık bebekleri Güneş Pak‘ın Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesi'nde tanısı konan Dekstrokardisi (kalbin sağ tarafta olduğu anomali)  nedeniyle çocuk kardiyolojisine muayene olmak istedikleri ve en yakın Sakarya ilinde Çocuk Kardiyoloji uzmanının olması hasebiyle randevu alamadıklarına dair haberlere ilişkin olarak;
Valimiz Sayın Dr. Zülkif Dağlı’nın talimatıyla, İl Sağlık Müdürlüğü yetkililerince Muhammed ve Ayşegül Pak çifti ile irtibata geçilerek bebekleri Güneş Pak için Sakarya Eğitim Araştırma Hastanesi Çocuk Kardiyolojisi Bölümüne 27.12.2019 tarihine randevu oluşturulmuştur.
Kamuoyunun bilgisine sunulur.”