Müstakil Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Düzce Şubesi tarafından İstişare Toplantısı düzenlendi. Toplanın konuğu ise Vali Adnan Yılmaz oldu.
MÜSİAD Düzce Şube Başkanı Cem Hatipoğlu, Düzce’nin sorunlarını tartışmak amacıyla mülki amirlerle belli periyotlarla toplandıklarını söyledi.
Vali Adnan Yılmaz ise Düzce’nin sorunlarını paylaşıp ortak akılla çözüm üretmenin kendisini memnun ettiğini dile getirdi.
Vali Yılmaz, “Düzce’nin sorunlarını çözmek adına neler yapabilir konuşmak, kamu ve özel idare olarak neredeyiz, Düzce’ye neler yapıyoruz, yol haritamız nedir, eğitim öğretimde bir şeyler yapabilir miyiz, elimizi taşın altına koyabilir miyiz bunlar Düzce’nin gündeminde olan konular. Bunları konuşmak ve ortak akılla çözüm üretmek mutluluk verici.” diye konuştu.

Düzce’de Gümrük Müdürlüğü kurulması için görüşmeler yaptıklarını ifade eden Vali Adnan Yılmaz“Gümrük Müdürlüğü'nün oluşturulması hususunda Ticaret ve Sanayi Odamızdan rapor istedik. O raporu da Ankara’ya gönderdik. Eğer Bakanlığın kriterlerine uygunsa gümrük müdürlüğü açılacak. Önemli olan müracaat etmemizdi. Onu da yaptık.” diye konuştu.

Haber; S. KAŞKIR