Türkiye’de 110 şubesi olan emlak ofisleri zinciri Realty World’ün 111. Şubesi Düzce merkeze bağlı Cedidiye Mahallesi’nde açıldı. Uzun yıllardır hem yurt içi hem de yurt dışında emlak sektöründe çalışmalar yürüten iş insanı Ekrem Ünal tarafından Düzce’ye kazandırılan Realty World Emlak Ofisi’nin Cedidiye Camii yanındaki açılışına Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Ahmet Dertli, Türkseven Şirketler Grubu Onursal Başkanı Ömer Faruk Türkseven, sektör temsilcileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dualar eşliğinde açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından davetliler, emlak ofisini gezerek, verilecek hizmetler hakkında bilgiler aldı.


Türkiye’nin dört bir köşesinde verdikleri emlak hizmetine Düzce ile devam eden Realty World kurumsal yöneticileri de açılışta hazır bulundu. Yapılan bilgilendirmede firma hakkında şu bilgiler verildi:
“Realty World 2005 yılında Türkiye’ye gelmiştir. 73 yılında Amerika’da faaliyet göstermeye başlamıştır. Yaptığı iş birlikleriyle aile kavramı oluşturmuş bir kurumdur. Bankaların portföylerini almak Realty World Türkiye aracılığı ile tüm Türkiye’ye satmak, yurt içi ve yurt dışındaki iş birlikleri hem Ortadoğu hem Avrupa’ya satışları yapan kanalları oluşturmak önceliklerimiz arasında.”
Realty World Emlak Ofisi Düzce Şubesi kurucusu Ekrem Ünal ise şunları kaydetti:


“Emlakçının arkasında duran, dünyayı kapsayan bir firma. Eealty World yetkilileri ile yapmış olduğum görüşmeler sonrasında “Bunu Düzce’ye kazandırmayalım” dedim ve  bugüne nasip oldu. 111. şubeyi Düzce’de açmaktan gurur duyuyoruz. Ben daha çok yurt dışı çalışan bir emlakçıyım yurt dışı çalışmalarımızda bana büyük katkı sağlayacağını düşündüğüm için bu oluşumun içine karar verdim. Hakkımızda hayırlısını diliyorum.”