Düzce Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, Düzce Belediyesi işbirliği ile bu yıl üçüncüsü yapılan ‘Düzce Otları Tyche Bereket Festivali’nin ikinci günü doludizgin devam ediyor. Festival programı doğrultusunda Belediye Meydanından Anıtpark Meydanına kadar kortej yürüyüşü düzenlendi.



Kadın erkek her yaştan vatandaşın katıldığı yürüyüş Düzce Belediye Bandosu ve halk oyunları ekibi eşliğinde yürüyüş yaptı.





Kortej yürüyüşü ulusal ve yerel basın yakından takip etti. Yürüyüş esnasında renkli görüntüler yaşandı. Düzce belediyesi bandosunun çaldığı oyun havalarına katılımcılar danslar ve alkışlarla eşlik etti.



Korteje katılan çocukların taşıdığı doğaya sahip çıkalım dövizleri ise gözlerden kaçmadı. Yürüyüşe protokol üyeleri de ilgi gösterdi. Düzce Cumhuriyet Başsavcısı Savaş Düzgün, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Başkan Yardımcısı Murat Caymaz, Ali Güney, Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit yürüyüşe katıldı.



Anıtpark Meydanında sona eren yürüyüş sonrası Düzce Belediyesi Halk Dansları Topluluğu gösteri sergiledi. Başkan Keleş de toplulukla dans etti.



Anıtpark Meydanındaki festival programı gün boyu stantların gezilmesi, yöresel yemek yarışması ve konserle devam edecek.