Yarın 3. Olağan genel kurulunu yapacak olan Gençlik meclisinde iki aday yarışacak. Mevcut başkan Tolga ibrahimoğlu tekrar adaylığını açıklarken, Murat Rizeli de başkanlık için aday olduğunu  açıkladı. Rizeli,  “ İstikrarlı ve tecrübeli bir yönetim oluşturduk. Herkesi yarın kongremize bekliyoruz” dedi.

Projem: Düzce’de sanat sokağı kurabilmek

Rizeli, “ Gençlik meclisinin yarın 3. Olağan genel kurulu yapılacak. Bende bu genel kurulda başkan adayı oldum. Şu anda tüzükte bir başkan en az 2 kere başkanlık yapabilir diyor. Benim gençlik meclisi başkanlığımda yapmak istediğim bir projem var. Bu projem ise Düzce’de sanat sokağı kurabilmek. Düzceliler, Düzce Gençlik Meclisini tanımıyorlar. Biz insanlarımıza gençlik meclisini tanıtmak istiyoruz. Vatandaşlarımız,  işte gençlerimiz bunu yapmış demek ki gençlik meclisi çalışıyor desinler istedik. Herkesi yarın TSO toplantı salonunda yapılacak genel kurulumuza bekliyoruz” dedi.

Yönetim kurulu üye adayı Yunus Emre Söylemez ise, gençler olarak kötü alışkanlıklar yerine sosyal sorumluluk sahibi olmak istediklerini ve bu yüzden yönetim kurulu üye adayı olduğunu belirtti.

Rizeli'nin Listesi

Gençlik Meclisi başkanlığına aday olan Murat Rizeli’nin  kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Denetleme Kurulu: Ahmet Serdar Erdem, Halil Ayyıldız, Ömer Topal,Yönetim Kurulu: Sacit Bekar, Çağlar Altaş, Faruk Yalçın, Kerem Yalçın, Serkan Yalçın, Talha Yaser Zorlu, Yunus Emre Söylemez, Samet Çemre, Muhammet Buğra Kalp, Gökçe Oylum, Bayram Ali Çağlar, Yasin Kavak, İsa Gülaçtı, Emre Bektaş, Ahmet Şahin, İhsan Güler, Murat Rizeli