Düzce Rotary Kulübü, 2009-2010 dönemi meslek hizmetleri ödül töreni düzenlendi. Törende, mesleklerindeki başarılarından ötürü Özkan Olcay ve Neşet Kuyumcu'ya ödül verildi.
Düzce Rotary Kulübü tarafından düzenlenen program ile Düzceli iki işadamına başarı ödülü verildi. Programa, Emniyet Müdürü Zekeriya Kahraman, il garinzon Komutanı Albay Turan Yazıcı, Başsavcı Ekrem Yiğit, DÜ Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Akçakoca Belediye Başkanı Fikret Albayrak, DÜ Hastanesi Başhekimi Bünyamin Dikici, Rotary üyeleri ve eşleri, DÜZDER Başkanı Cemal Aksan katıldı. Dönemin 19. toplantısında bir konuşma yapan Rotary Kulübü Başkanı İsmail Can, kulübün amaç ve faaliyetlerinden söz ederek, Düzce Rotary Kulübü olarak ilk kez Uluslar arası Rotary Kısa Film Festivaline bir filmle katılacaklarını belirtti. Ayrıca Düzce'de bir Rotaract kulübü kurmak istediklerinide söyleyen Can, kulüpleşme sürecinin başladığını, büyükleri olarak gençlere her zaman destek olacaklarını ifade etti
Programın devamında, meslek hayatları boyunca .yaptıkları çalışmalarla örnek olan Özkan Olcay ve Neşet Kuyumcu'ya başarı ödülü verildi. Yönetim Kurulu kararıyla meslekte başarı ödülüne hak kazanan Olcay ve Kuyumcu ise, ödülleri almalarını ardından, bu ödüle layık görülmenin verdiği onur ve mutluluğu ifade eden birer konuşma yaptılar.
Rotary ekibi program sonlarına yaklaşılırken katılımcılara küçük birer gösteri yaptılar.