Düzce Harp Malülü, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği, Rotary Düzce Şubesi’nden anlamlı bir bağış aldı. Derneğin ihtiyacı olan Bilgisayar, yazıcı ve diğer donanımını Temin eden Rotary Düzce Şubesi yönetimi bugün, İl Garnizon Komutanı Sebahattin Toprak’ın da katıldığı bir törenle derneğe ulaştırdı.

İl Garnizon Komutanı Sebahattin Toprak, Terörün Türkiye’nin bir gerçeği olduğunu, Devletin şehit ailelerine azami  katkıyı yaptığını belirtirken, gönüllü katılımların da bu ailelerin ve kurdukları derneklerin sorunlarına bir nebza de olsa çare olduğunu söyledi. Toprak, bu anlamlı jest nedeniyle Rotary Düzce Şubesi Başkanı Mustafa Girgin’e teşekkür ettiğini söyledi.

Düzce Rotary kulübu dönem başkanı Mustafa girgin ise, derneğin bilgisayar ihtiyacını öğrendiklerini, dernek faaliyetlerinde kullanılmak üzere Bilgisayar, faks, yazıcı ve fotokopi  cihazından oluşan seti temin ederek  derneğe teslim ettiklerini, bu gibi faaliyetlerinin süreceğini söyledi.

Girgin ayrıca bugün düzenledikleri etkinlikler kapsamında, Yeşil Düzce Engelliler Okulu için bir ses sistemi ve Rıza Malatyalı İlköğretim okulu Müzik Kulübü için bir org da verdiklerini dile getirdi.