Saadet Partisi İl Başkanlığı 15 Temmuzda hain darbe girişiminin ilk yıldönümünde tüm şehitleri anmak adına Düzce Şehitliği’nde bir araya geldi. Kuran’ı Kerim Tilaveti’nin okunduğu programda 15 Temmuz Şehidi 4.Sınıf Emniyet Müdürü Ufuk Baysan’ın kabri ziyaret edildi.

Allah’ın izni, Türk halkını cesareti, devleti yönetenlerin basireti…
Günün anlam ve önemine ilişkin konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Birkan Mertol şu ifadelerde bulundu:

“Çanakkale’deki Meydan Muharebesi’nde Türkleri alt edemeyen malum güçler 15 Temmuzda Türkiye Cumhuriyeti Devletini yıkmak için Türkiye’deki işbirlikçileri ile birlikte bir operasyon yaptılar. Ama Allah’ın izni ve Türk halkını cesareti, güveni ve devleti yönetenlerin basireti ile birlikte halk sokağa indi. Bu asker kıyafeti giyen devletin uçak ve tanklarıyla milletin üzerine bomba yağdıranlar emellerine ulaşamadılar. Biz bu vesile ile bu hain darbe girişiminde şehit olan kardeşlerimize rahmet, gazi olanlarımıza şifalar diliyoruz.”

“Valilik programına çağırılmadığımız için ayrı program yaptık”
Son olarak Düzce Valiliğince tertip edilen programa davet edilmediklerini kaydeden Mertol kırgınlığını şu sözlerle dile getirdi:

“Valilik burada iki gün önce program yaptı. O yapılan programdan bir haberdar olmadığımız için Saadet Partisi olarak biz şehitlerimizi burada ziyaret edip bir Kuran’ı Kerim Tilaveti yapma ihtiyacı hissettik.”

Haber: Ö. YILMAZ