Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu partisinin il ve ilçe teşkilatlarının düzenlediği mitinglere katılmak üzere Kahramanmaraş’tan Yozgat’a giderken içinde bulunduğu helikopter dün saat 16.00 sıralarında düşmüştü. Helikopterin enkazına henüz ulaşılamaması üzerine bir basın toplantısı düzenleyen Büyük Birlik Partisi Düzce Belediye Başkan Adayı İsmail Bayrak, herkesin dualarına ihtiyaçları olduğunu ve kendilerinin de Genel Başkanları ile yanında bulunanların kurtulması için dua ettiklerini söyledi.

Düzce Büyük Birlik Partisi Belediye Başkan Adayı İsmail Bayrak, 24 saattir haber alınamayan Genel Başkanları Muhsin Yazıcıoğlu ile ilgili yaptığı açıklamada olayla ilgili devletin bütün kurumlarının devrede olduğunu belirtti. Bayrak,” Olayla ilgili araştırmalarda devletimiz, Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere, Başbakanımız veOrdu komutanlığımız, Valiliklerimizin, Sivil Savunma elemanlarımızın gayretleri mevcuttur. Fakat elverişsiz hava şartları ve bölgenin fiziki yapısı tüm bu çalışmaları şu ana kadar sonuçsuz bırakmıştır.”dedi.

Bayrak, Düzce Alperen Ocakları'ndan 5 kişilik bir gurubun da bölgede olduğunu belirterek,” Şu an o arkadaşlarımızla da irtibat kuruyoruz. Ancak onlardan aldığımız bilgi de basın ile aynı değişik bir haber alamıyoruz. Bu aşamada Sayın Düzceliler'den ve tüm arkadaşlarımızdan Sayın Muhsin Yazıcıoğlu ve ekibi için, dua etmenizi, dualarınızla ayakta kalacağına inandığımız için, sizlerden bol bol dua istiyoruz. İnanmış olduğu dava uğruna hayatına yön vermiş bir lider, çizdiği doğrultuda gençlerin aynı davayı devam ettireceğine biz inanıyoruz. Umarım sağ-salim karşımıza çıkar, bunu yürekten istiyoruz. Bu davayı kaldığı yerden tekrar kaldırıp devam ettireceğine ben yürekten inanıyorum.”şeklinde konuştu.

Yazıcıoğlu'nun zorlu dağ koşullarında nasıl davranılacağını bilen bir lider olduğunu belirten Bayrak, sonucu umutla beklediklerini sözlerine ekledi.