Büyük Zafer'in 90. yıl dönümü tüm yurtta olduğu gibi Düzce’de de törenlerle kutlanıyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla ilk tören Anıtpark’ta düzenlendi. Atatürk Anıtı'na çelenk sunumuyla başlayan törende Atatürk Anıtına Valilik, Garnizon Komutanlığı, Belediye Başkanlığı çelenk koyarken değişen yönetmelik nedeniyle bu yıl sivil ve siyasi toplum kurumları çelenk koymadı.
Vali Adnan Yılmaz, Garnizon Komutanı Ramazan Akça ve Belediye Başkanı İsmail Bayram’ın çelenk sunumun ardından Anıtpark’taki törende saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.
Törende konuşan Jandarma Binbaşı Ali Naci Binici, 30 Ağustos Zafer Bayramı'nın 90. yıl dönümünü büyük bir coşkuyla kutladıklarını belirterek, 30 Ağustos Zaferi'nin tarihte eşi ve benzeri olmadığını vurguladı. Anıtpark'taki tören sonrası Vali Adnan Yılmaz, makamında tebrikleri kabul etti. Ardından Belediye bandosu eşliğinde resmi tören geçişi yapıldı. Vali Adnan Yılmaz, Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ramazan Akça ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, tören birlikleri ve vatandaşların bayramını kutladı. Tören, öğrencilerin okuduğu şiirlerle son buldu.