Ak Parti İl Başkanı Fevai Arslan, Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Ak Parti Kaynaşlı İlçe Başkanı Başkanı Birol Şahin, Kaynaşlı Belediye Başkanı Eftal Altundal ve İl Genel Meclisi üyesi Harun Veziroğlu Düzce'deki yol sorunu ve D-100'deki sorunları görüşmek için Ankara'ya gitmişlerdir. Ankara dönüşü yazılı açıklamalarda bulunan Şahin, görüşmelerin çok olumlu geçtiğini söyleyerek faydalı görüşmeler yaptıklarını ifade etti.

Şahin, yaptığı yazılı açıklamalarda şu ifadelerde de bulundu :

“ Her ne kadar randevuları Kaynaşlı için almış olsak da gitmişken Düzce'nin sorunları da gündeme gelsin istedik. Sayın Ulaşytırma Bakanımızdan Kaynaşlı gişeleri ile Abant gişeleri arasındaki D-100 kara yolunun bozuk olan asfaltının yenilenmesini ve yolun güzelleştirilmesini istedik, Bakanımız olumlu yanıt verdi. 23 kilometrelik bu yolun programa alınıp yapılması için çalışmalara başlanacağını söyledi bu yol inşallah 2009 yılında yapılmış olacak. Düzce'mizdeki yollarla ilgiligerek Ulaştırma Bakanımı gerek Müşteşarımız ve Kara Yolları 4. Bölge Müdürü ile uzun görüşmeler oldu. Yolların özellikle de Kalıcı Konut Bağlantı Yolu'nun en kısa süre de bitirilmesi çin maddi destek konusunda gerekenin yapılacağı söylendi. Öyle sanıyorum ki Bağlantı Yolu 10 güne kadar biter. Açılışına Sayın Bakanımız davet ettik geleceğini söyledi. Sayın Bakanımız geldiğinde diğer yoları da göstereceğiz ve bizim ne kadar haklı olduğumuzu anlayacak işi hızlandırma talimatı verecek. Yol problemleri çözülmüş olacak. Bu sorunları sayın bakanımıza detaylı bir şekilde anlattık.

Yine turizm bakanımız ile görüşmelerimiz oldu bu görüşmelerde hem Kaynaşlı'nın hem Düzce'nin sorunları gündeme geldi. Turizm ile alakalı Düzce de neler yapılabileceği masaya yatırıldı ve inşallah olumlu gelişmeler olacak. “