Vali Vasip Şahin, Vali Yardımcı Erdoğan Ülker, Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı ile yapımı devam eden okul inşatlarına incelemede bulundu. Öncelikle 5 derslikli Azmimilli Anaokulu´inşaatını inceleyen Şahin, yetkililerden bilgi aldı.
Şahin, daha sonra Perşembe günü düzenlenecek temel atma töreni ile inşaatına başlanacak olan 24 derslikli Endüstri Meslek Lisesi ek dersliğine ön incelemede bulundu.
 “Proje Neyse O Olsuna Sığınmayacağız”
Vali Şahin, İnceleme esnasında yetkilerden bilgiler alırken,  mazeret istemediğini ifade ederek, inşaatların zamanında bitirilmesi talimat verdi.
Vali Vasip Şahin, “Düzce’de de iyi inşaat yapılamıyorsa Türkiye’nin hiçbir yerinde yapılamaz. Düzce için ürettiğiniz mazeretin tamamı ya da daha fazlası başka yerler için daha çok geçerli. Proje neyse o olsuna sığınmayacağız. Proje de biri eksik yapmış olabilir ama biz görevimizi eksik yapmayacağız. Orayı da tamamlayıp geçeceğiz.”dedi.
Ödenek Bulursak Yeni Binalara Başlanacak
Amaçlarının Düzce’ye modern mekanlar kazandırmak olduğunu ifade eden Vali Vasip Şahin, yapımına devam eden inşaatları incelemek istediklerini söyledi.
Şahin,”İnşaatlar mevsimin girmesiyle başladı. Bir kısmı devam eden inşaatlar. Bunları inceliyoruz. Amacımız burada daha rahat daha modern mekanlar oluşturmak. Devletimiz bu anlamda önemli katkılarda bulunuyor. Bu imkanları en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Arkadaşlarımız her zaman denetimlerde bulunuyor. Bizimde arada bu şekilde incelemelerde bulunmamız gerekiyor. Şuanda devam eden 4 inşaatımız var, ödenek bulduğumuz takdirde yeni binalara başlama durumumuz da var.”dedi.

 

Haber; S. KAŞKIR