Radyasyon yaydığı için nereye kurulsa tepki çeken baz istasyonu eski sanayide de tepkilerin hedefi oldu. Eski sanayi birinci sokakta Hüseyin Öztürk'e ait dükkanın üzerine kurulan baz istasyonu sanayi esnafından büyük tepki topluyor. İşte vatandaşların tepkileri;

Ali Pişkin, "Pazar günü esnaflar kapalı iken Hüseyin Öztürk'e ait dükkanın üzerinde baz istasyonu kurulması için çalışmalar yapılmış. Pazartesi günü biz buraya geldiğimizde gördük ki, burada baz istasyonu yapıldığını gördük. Baz istasyonunun buradan kaldırılmasını istiyoruz. Biz sağlığımız ile oynanmasını istemiyorum."

Mehmet Yiğit "Sanayi'de kimse yokken çalışmalarını başlatıyorlar. Bu kanser riski taşıyan bir şeydir. Bize kimse gelip sormadı. Burada yaklaşık bin kişi çalışıyor. Onun dışında hemen arkada bir okul bulunuyor. Biz bu baz istasyonunun buradan kaldırılması için imza kampanyası başlattık. İmzaların toplanmasının ardından şikayet dilekçemizi verceğiz"

Erol Pişkin "Sabah saatlerimizde dükkanımızın kapısını açmaya geldiğimizde Hüseyin Öztürk'e ait dükkanın üzerinde çalışmaların yapıldığını gördük. Sağlık açısından riskli iştir bu. Dükkanının yıllık geliri artacak diye bunun burada olması doğal bir şeymidir. Kendi cebini düşünürken çevresinde bulunan insanların sağlığı ile oynamak kimin haddinedir. Biz buradaki baz istasyonunun kaldırılması için çalışmalarımızı başlattık. Burada ki baz istasyonunu kaldırılması istiyoruz."

Osman Usta "Benim evimin hemen dibinde de bir baz istasyonu bulunuyor. Oradaki baz istasyonunun kaldırılması ile ilgili olarakta imza kampanyası başlattık. Fakat cebimizdeki telefonda bile radyasyon varsa, o veride nasıl olmayacak. Ayda veya yılda 7 bin TL gelir elde edecek diye binlerce kişinin sağlığı ile oynanmamalı kaldırılması için tüm girişimlerimizi yapacağız."

Yılmaz Yavuz " Buradaki baz istasyonu sağlıksızdır. Radyasyon yayılacak ve sağlığımız ile oynanacaktır. Kaldırılması için herşeyi yapmaya hazırız."