Dün gece saatlerinde TEM otoyolu yine hareketli geçti. Tem Otoyolu Üçköprü Köyü mevkiinde saat 23.30 sıralarında meydana gelen kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan 51 yaşındaki Hayati Osmanoğlu idaresindeki 06 YHL 38 plakalı kamyonet sürücünün bir anlık dalgınlığı sonucu yoldan çıkarak şarampole yan yattı.

Meydana gelen kaza sonrası araç sürücüsü Hayati Osmanoğlu’nun ayakları devrilen kamyonetin altında kaldı. Sürücü Hayati Osmanoğlu’nun yanında yolcu olarak bulunan 21 yaşındaki oğlu Ömer Faruk Osmanoğlu da kaza esnasında başından yaralandı.

Devrilen kamyonetin altında ayakları sıkışan sürücü Hayati Osmanoğlu’na ilk müdahaleyi olay yerine gelen 112 acil servis ekipleri yaptı. Ayakları, devrilen kamyonetin altında kalan sürücü Hayati Osmanoğlu’nu sıkıştığı yerden kurtarmak için olay yerine Düzce Belediyesi'ne ait kaza kırım ve kurtarma ekibi çağrıldı.

Kaza kırım ve kurtarma ekibi olay yerine gelerek sürücü Hayati Osmanoğlu’nu sıkıştığı yerden çıkardı. Çıkarılan sürücü sedyeye alınarak ambulansa taşındı. Baba ve Oğul kazazedeler 112 acil servis ambulansı ile Düzce Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, Jandarma ekipleri kaza ile ilgili soruşturma başlattı.