Dün akşam İstanbul’da DHKP-C terör örgütü tarafından öldürülen Savcı Mehmet Selim Kiraz için AK Parti Düzce Teşkilatları, Gençlik ve Kadın Kolları üyeleri, İGM Üyeleri, Sivil Toplum Kuruluşları temsilcileri, milletvekili aday adayları ve Düzcelilerin de katıldığı gıyabi cenaze namazı kıldı.


Cenaze namazının ardından AK Parti Düzce İl Başkanı Hikmet Keskin açıklamalarda bulundu:“Bu menfur saldırı Türk adaleti ve hukuk sistemine yapılmış hunharca bir terör eylemidir. Çanakkale Zaferinin 100. yılını kutladığımız şu günlerde hain odaklar ve hamileri şunu gayet iyi bilsinler ki; 250 bin şehit verdiğimiz halde milletimiz bölünmemiş ve parçalanmamıştır. Bazı satılmış zihniyetlere ve hamilerine sesleniyorum: Türk milleti sizin bu hain planlarınıza kanmayacak kadar zeki ve vatanperverdir. Teröristlere “ölülerimiz” diyecek kadar hainleşmiş, “IŞID’ın teröristleri olsalardı öldürülmezlerdi” diyecek kadar izanını kaybeden açıklamalarınız ile bölücülüğünüzü kanıtlamış oldunuz. Türk milleti bunu unutmayacaktır.”

“Türk milleti bu hain ve korkak teröristlerin yapmış oldukları eylemlerle bölünmeyecek kadar güçlü ve kadim bir millettir” diyerek sözlerine devam eden Keskin,  şunları söyledi:



“Düzceli kardeşlerim, milletimizin huzurunu ve refahını bozmaya yönelik oyunlar sahneye konmaktadır. Bu oyunlarda dış mihrakların ve onların işbirlikçisi konumunda olan satılmışların başrolde olduklarını görüyoruz. Bu kalleş planların aktörleri 100 yıl öncede vardır. Bu günde var. Yarın da olacaktır. Bu hain planların karşısında bizleri ayakta tutan ve tutacak olan milletimizin imanı ve vatanperverliğidir. Bizler şunu gayet iyi biliyoruz.  100 Yıl önce Çanakkale’de olduğu gibi Türkü, Kürdü, Laz’ı, Çerkez’i, Abaza’sı ve Gürcü’sü velhasıl toplumun tüm dinamikleri ile bu sırtlanlara ülkemizi böldürmeyeceğiz. Birlikteliğimize yapılacak her saldırı bizlerin daha da kenetlenmesini sağlayacak. Bizleri daha da güçlendirecek ve hainlerin umutlarını bir kez daha kıracaktır. Değerli kardeşlerim, Düzceliler, gün birlik ve beraberlik içinde olma günüdür. Bu sinsi planları kenetlenerek bertaraf etme günüdür. “


Haber;S.KAŞKIR