7 Haziran'da yapılacak Milletvekilliği Seçimleri için Düzce İl Seçim kurulu çalışmalarını hızlandırdı.Seçim kurulu son seçimde olduğu gibi bu seçimde de yeni adıyla Turgut Özal Anadolu Öğretmen Lisesi olan eski adıyla Anadolu Öğretmen Lisesi Spor Salonu'na taşınarak çalışmalarına başladı.Seçim Kurulu bundan böyle 526 10 47 No'lu telefon hattını kullanacak.  

Düzce Seçim Kurulu Merkez ilçe, Gölyaka, Gümüşova, Cumayeri, Çilimli ve  Kaynaşlı ilçelerinin bağlı olduğu 6 ilçeye 4 personelle hizmet ederken bu rakamlar komşu ilimiz Bolu'da bir hayli farklı. Daha fazla nüfusa sahip Düzce'de 6 ilçeye 4 personelle hizmet edilirken Bolu Seçim kurulu sadece 3 ilçeye 8 personelle hizmet veriyor.

Geçtiğimiz seçimlerde olduğu gibi fedakarca mücadele etmesiyle tanınan Düzce  Seçim Kurulu'nun  nüfus oranının artmasıyla birlikte hatasız ve problemsiz bir seçim geçirmesi  için

Düzce Seçim Kurulu'nun az sayıdaki personel sayısının en azından bu seçimde, komşu ilimiz Bolu'yla eşit seviyeye getirilmesi gerekiyor.

7 Haziran'da yapılacak olan milletvekili seçimlerinde Düzce'de 253 bin 389 seçmen oy kullanacak. İl Genelinde bin 6 sandık kurulacak.

Haber;E.TAYHAN