Her akşam ayrı mahalleler de ayrı zamanlarda vatandaşlarla biraraya gelen siyasi parti Düzce Belediye Başkan adayları bu sefer aynı alanda yanyana kameralar karşısına geçti. Dünya Kadınlar Günü öncesinde İnönü Parkı yanındaki alanda kurulan kadın pazarına katılan AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, Cumhuriyet Halk Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Evren Kuşçuoğlu ve Milliyetçi Hareket Partisi Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük gezdikleri pazaryerinde birbirleriyle de sohbet ettiler.

Pazaryerindeki kadınların açtığı stantları gezen AK Parti Düzce Belediye Başkan adayı İsmail Bayram, kadınların önemine değinerek, “ Kadınların iş hayatı içinde daha önemli noktalara gelmesi gerekiyor. Bu noktada da kadınlarımızın yapacağı her türlü etkinlikte onların yanında olacağız. Başkan olmamız halinde kadınlara bir pazaryeri oluşturacağız.” şeklinde konuştu.

Uzun süredir kadınların kendilerine ait bir pazaryeri isteği olduğunu bildiklerini belirten MHP Düzce Belediye Başkan adayı Ömer Küçük'te, “Kadınların taleplerini karşılamak gerekiyor. Onların iş hayatında daha fazla yer almaları lazım. Göreve geldiğimiz takdirde kadınların sosyal faaliyetleri amacıyla da çalışmalarımız olacak.” ifadelerini kullandı.

Bugün açılan kadın pazarı yarında Düzceliler'i hizmetine açık olacak. Pazarda yiyecekten giyeceğe kadar her şeyi bulmak mümkün.