12 Haziran seçimleri sona erdi. Düzce’de AK Parti geleneği bozmadı ve yine 3 milletvekilini meclise gönderme başarısı gösterdi. Oylar sayılmaya başladığından itibaren ÖNCÜ TV ekibi de seçimin nabzını dakika dakika tutmaya başladı.

Düzce ile ilgili sonuçları seçim yasağının kalkmasının ardından en hızlı ve en doğru şekilde Düzceli halka ulaştıran Öncü TV ekibi Düzce’de yine öncü olduğunu bir kez daha kanıtladı.
Seçim kurulundan ve siyasi partilerden yaptığı canlı bağlantılar ve usta gazeteciler ile yapılan telefon bağlantıları ve siyasetçilerin konuşmaları ile geceye damgasını vurmayı başaran Öncü TV bir numara olduğunu bir kez daha kanıtladı.

Sınırları zorlayan yayın anlayışı ile başarısı Türkiye’de de kabul gören Öncü TV son dakika röportajları ile seçim özel yayını ile Düzcelileri ekrana kitledi.

Seçim sonuçlarının netleşmesine başlaması ile milletvekillerinden ilk röportajları yine her zamanki gibi ÖNCÜ TV almayı başardı.

Yaptığı yayın anlayışı ile Düzce’nin takdirini kazanan Öncü TV bu seçimde hep ilklerin televizyonu olduğunu ve olmaya devam edeceğini gösterdi.

Haber; R. BAL