İSTİKRAR VE GÜVENE TAMAM MI DEVAM MI?

Ak Parti için Yerel seçim'in şekli değişti.17 Aralık Operasyonu sonrası 30 Mart tarihinde yapılacak olan yerel seçim Ak Parti'de istikrar ve güvenin tamam mı; devam mısının ortaya çıkacağı dev bir referandum olacak. Bu süreç içerisinde cemaat ve iktidar çekimişlerinin ortaya çıkması ile birlikde Ülkemizde yaşanan sıkıntılı dönem, Ak Parti saflarında cendereli bir yol ve 17 Aralık tarihi milad olarak kabul ediliyor.

Bu olayları Parti meselesi olarak görmeyen ve Türkiyenin bölünmesi yönünde ,adımlar atıldığını ortaya koyan İktidar için 30 Mart yeni bir milad olacak.

Başbakanın da seçimlere bu yönde baktığı ve operasyonun zamanlamasınıda manidar olarak gören partililer Türkiye'yi parçalamak amaçlı yapıldığını savunuyor.

"AK PARTİ'Yİ SOKAKTA BULMADIK"

Başbakan yardımcısı Bülent Arınç'ın Partisinin Manisada belediye Başkan Adayı tanıtımında yaptığı konuşmasında ise 30 Mart seçimlerinde Ak Parti'ye olan güvenin azalmadığını ortaya koyacaklarını vurguladığı gözlenmekte .Arınç Ak Parti'nin kurulduğu günden buyana ayakta kalmaması için pek çok ihanet gördüklerini ,partiyi yıkmak adına darbeci çalışmalar içinde planlar yapıldığını ancak dimdik ayakta kaldıklarının altını çizmişti.

YEREL SEÇİM'İN ŞEKLİ DEĞİŞTİ

İktidar Partisinin bir çok ismi tarafından zaman zaman yapılan konuşmalarında bu yönde açıklamalar gösteriyorki Ak Parti kurulduğu günden buyana yapılan butün seçimler den daha fazla bu seçimin sonucunu merak ediyor.Aday isimleri tartışmalarını bir tarafa bırakan Ak Parti Türk halkının kendilerine olan güvenini kaybedip etmediğini merak ediyor.

Haber; P.Yıldırım