Şehit Ömer Halis Demir adına düzenlenen Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi'nin Gölyaka Özel Ekstrem seyirci etabında şampiyonluklarını ilan edilen 100 numaralı Şakir Şenkalaycı ve 40 numaralı Fırat Şahin bugün valilik önünde yapılan bir basın açıklamasının ardından kupalarıyla birlikte Şehit Ömer Halis Demir’in Niğde Çukurkuyu’daki evine gitmek üzere yola çıktı.

Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, Türkiye'de ilk kez Düzce'de düzenlenen ve dün gerçekleştirilen etaplarla sona eren Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi'nin bir etabının FETÖ'nün darbe girişiminin önlenmesinde önemli rol oynayan Şehit Ömer Halis Demir adına düzenlendiğini belirerek şunları söyledi: “Bu yarış büyük anlam ve önem ifade ediyor. Burada başta TMF ve emeği geçen tüm arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. 15 Temmuz’da şehit olan aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor ve şükranlarımı sunuyorum. Bunun anısına kazanılan bu kupayı iki arkadaşımız inşallah kazasız belasız Niğde’de bulunan şehidimizin ailesine takdim edip gelecek. Bu organizasyonun önümüzdeki yıllarda uluslararası yapılmasını diliyorum.” diye konuştu.

Vali Yardımcısı Hasan Bağcı, kupayı Şehit Ömer Halis Demir’in Niğde Çukurkuyu’daki ailesine götürmek üzere yola çıkan şampiyonlara teslim ederek uğurladı.