Düzce Valisi Bülent Kılınç, 18 Mart Şehitler Günü nedeni ile şehit ailelerini ziyaret etti. İlk ziyaretini 12 Aralık 1993 yılında Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde hainlerce şehit edilen Ramazan Gel'in babası Atıf Gel'i ve ailesinin evine yaptı. Aziziye Mahallesi'nde bulunan ve Şehit Ramazan Gel'in adının verildiği sokakta ki eve giden Vali Bülent Kılınç, 18 Mart Şehitler Günü'nün sembolik bir gün olduğuna dikkat çekerek ''Biz şehitlerimizi yılın 365 günü hatırlamak zorundayız. Fakat bu günün özelliğini de göz önünde bulundurarak şehit ailelerimizi ziyaret etmek istedik'' dedi.
Şehit Ramazan Gel'in babası Atıf Gel ise, gurulu olduklarını ifade ederek ''17 yıl geçmesine rağmen acımız hale kalbimizde. Fakat bu süre içerisinde devletimizin hiç bir unsuru bizi yanlız bırakmadı. Buda bizi oldukça mutlu ediyor. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet dilyorum'' dedi.
Vali Bülent Kılınç daha sonra üç şehit ailesini daha ziyaret ederek bu anlamlı ve önemli günde ailelerin acılarını paylaşarak devletin sıcaklığını ailelere hissettirdi.