Valilik karşısında bulunan ve çevre düzenlemesi kapsamında yapılan havuzların hali içler acısı. Çevreyi güzelleştirmek ve vatandaşların kenarında oturup dinlenebilmesi için yapılan bu havuzlar bugünlerde pislikten gözükmüyor. Suları tamamen çekilmiş havuzlarda su yerine plastik şişeler, pet bardaklar ve kurumuş yapraklar bulunuyor.

Havuzun halini görerek haber merkezimize arayan Nuri Sel isimli vatandaş havuzun bu görüntüsünün Düzce’ye yakışmadığını ifade ederek “ Düzce’de yalnız insanlar değil hayvanlar da yaşıyor. Sokak hayvanları buradan su içiyorlardı. Şimdi o da yok. Neyi bekliyorlar ihale yapılmasını” diyerek tepki gösterdi.

Anıtpark meydanın karşısındaki bu havuzların dışında yine Düzce’ye yakışmayacak bir diğer görüntü de 12 Haziran seçimlerinin üzerinden 2 ay geçmesine rağmen seçim günlerinden kalan bayrakların duruyor olması.

En hararetli mitinglere sahne olan Anıt Parkta bulunan ağaçlarda hala seçim döneminden kalma bayraklar sallanıyor. Çevredeki vatandaşlarsa bu görüntülerden rahatsız olduklarını ve yetkililere şikâyet ettikleri halde herhangi bir girişimde bulunulmadığını ifade etti.

Haber; S. KAŞKIR