Gölyaka dün televizyonlardan aşina olduğumuz bir ismi ağırladı. Kanal 7’de her Perşembe yayınlanan “Önden Giden” ismi programı sunan ilahiyatçı-yazar Ömer Döngellioğlu ilçede bir konferans verdi.

Ak Parti Gölyaka Belediye Başkan Adayı Bekir Akbulut’un özel daveti üzerine ilçeye gelen Döngellioğlu’nun konferansına Gölyaka Kültür Parkı ev sahipliği yaptı. Konferansı oldukça kalabalık bir izleyici grubu takip etti. Salonun tamamı bayan izleyiciler tarafından dolunca erkek izleyiciler programı soğuk havaya aldırmadan dışarıda takip etti.


Peygamber efendimizin yaşam biçimi ve aile hayatına dokunan hatıralarının konuşulduğu konferansta izleyicilerin duygusal anlar yaşadığı gözlendi. Yoğun katılımdan dolayı oldukça memnun olan Döngellioğlu, konferansın sonunda mikrofonlarımıza kısa bir değerlendirmede bulundu.

Döngellioğlu, “Gölyaka’ya ilk defa geldim. 10 bin nüfuslu bir ilçede binlerce kişinin konferansa gelmesi beni çok etkiledi. Ben Düzce-Gölyaka halkına buradan bir kere daha muhabbetlerimi, sevgilerimi, dualarımı iletiyorum. Bu kadar büyük bir katılımla iştirak ettiğiniz için beni sevindirdiniz. Allah da sizi sevindirsin.” şeklinde konuştu.