Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında hayatını kaybeden 15 Temmuz Şehitleri anısına gerçekleştirilen ve Demokrasi şehidimiz Ömer Halisdemir’e adanan “Yakın Karadeniz Düzce Baja Rallisi”nin Seremoni Startı bugün Anıtpark’ta yapılan törenle Vali Zülkif Dağlı tarafından verildi.

Destekçisi olacağız”

Son aylarda doğa sporları konusunda atağa kalkan ve birçok ulusal ve uluslar arası yarışa ev sahipliği yapan Düzce'nin tanıtımı için önem taşıyan organizasyonun başlangıcı dolayısıyla düzenlenen törende konuşan Düzce Valisi Zülkif Dağlı, şu ifadeleri kullandı: “Böyle güzel bir etkinlik için gerçekten tebrik ederiz. Bundan sonra biz de burada olduğumuz sürece arkasında olacağız, destekçisi olacağız. Hep birlikte de bizzat katılacağız. Ve ilimiz için hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyoruz. İlimizin tanıtılmasında da çok büyük katkılar sağlayacağını düşünüyoruz. Teşekkür ederiz. Sağlıkla inşallah arkadaşlarımız parkurlarını tamamlarlar. Başarılı bir şekilde de bu etkinlik sona ermiş olur. Bundan sonra daha büyüklerini daha yenilerini daha uluslararası olanlarını da hep birlikte planlayacağız inşallah. Hayırlı olsun.”

Milli Sporcu Sofuoğlu'ndan destek

Düzce Valiliği, Düzce Belediyesi, kaymakamlıklar ve ilçe belediyeleri ile Türkiye Motosiklet Federasyonu ile ortaklaşa düzenlenen ‘Yakın Karadeniz Baja Rallisi’nin Seramoni Startı'nda bir sürpriz konuk vardı. Baja Rallisi'ne Milli Motosiklet Yarışçısı ve Dünya Şampiyonu Kenan Sofuoğlu da destek verdi. Sporcularla tek tek ilgilenen Sofuoğlu yarışlara katılacak olanlara başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çektirdi.