Günümüzde insanlar artık birçok işlemini internet üzerinden rahatlıkla gerçekleştirmektedir. Bankacılık, alışveriş, vergi ödemeleri, sigorta ödemeleri gibi işlemler rahatlıkla internet üzerinden online işlemlerle gerçekleştirilebilmektedir. Hizmet dökümü almak artık eskisinden daha kolay bir hale geldi. En kolay hizmet dökümü alabileceğiniz yer internet üzerinden online hizmet veren siteler ve turkiye.gov.tr resmi internet sitesidir.

Hizmet dökümü almak için ne yapılır?

·        İlk olarak e-devlet şifrenizi almanız gerekir.

·        Turkiye.gov.tr internet sitesine giriş yaparak karşınıza gelen ekranda bulunan kimliğimi doğrula bölümü geçmektir.

·        Bu bölüm geçildikten sonra karşınıza TC kimlik numaranızı ve e-devlet şifrenizi yazacağınız bölüm gelir.

·        Bu bölüme gerekli numara ve şifreyi yazdıktan sonra sisteme giriş yapabilirsiniz.

·        Sisteme giriş yaptıktan sonra hizmet dökümünüze kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Online olarak gerçekleştireceğiniz işlemler sayesinde hizmet dökümünüze rahatlıkla ulaşabilirsiniz. E-devlet şifrenizi aldıktan sonra turkiye.gov.tr sitesinden giriş yaparak her türlü işlemlerinize rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hizmet dökümü alarak primlerinizin ödenip ödenmediği, ne kadar prim gün sayınız kaldığını rahatlıkla öğrenebilirsiniz. Online işlemler sayesinde hem zamandan kazanmış olur hem de her an her yerden istediğiniz hizmete ulaşma imkanı bulursunuz.

Kaynak : hizmetdokumu