Düzce Akcakoca D 655 Karayolunda Bulanan ve bu yoldan yıllar yılı geçen insanların mutlaka uğrayıp su içtiği hatta bidonlara doldurup evlerine götürdükleri şifalı suyun yerinde yeller esiyor. Atalardan dedelerden kalan ve yıllar yılı başta toplu taşıma araçlarının yanı sıra özel otolarıyla geçenlerin kısa sürelide olsa mola verdiği şifalı suyun geçmişinden eser kalmadı.
Adeta harabeye dönen şifalısuyun çeşmesi yıkılmış. Orman işletme müdürlüğü tarafından tel avlu çekilmiş ve bu alan koruma altına alınmış.
Yıllarca suların aktığı ve insanların bidonlarını doldurmak için kuyruklar oluşturduğu şifalı su çeşmesinin yerinde yeller esiyor.
Yıkılan çeşmesi çevreye yayılan molozlar ve çadır ve brandalardan yapılmış derme çatma kulübeler kurulmuş.
Bu düzensizlik derme çatma görüntüler şifalısuya özelliklede bölgenin turizim cenneti akcakoca yoluna hiç yakışmıyor.
Orman bölge müdürlüğü veya çevre ve orman müdürlüğü bu alanan kimin sorumluğunda ise gerekli bir an önce gerekli düzenleme çalışmalarını yapmaları ve yılların nostaljisini körletmeleri gerekiyor.
Ya kendileri bir tesis yapıp burayı daha düzenli hale getirip en azından şifalı su çeşmesinin yaparak yoldan geçenlerin bir yudum su içmesine imkan vermeliler veya özelleştirip bölgemize yakışır doğal güzelliklerini bozmadan küçük bir tesis yapılmasını sağlamalılar mevcut haliyle kontrolsüz ve düzensizlikler arasında bu görüntüler hiçte hoş değil.