Düzce’de program dahilinde asfalt çalışmaları devam ediyor. Zaman zaman çalışmaları yerinde takip eden milletvekilleri inceleme fotoğraflarını da sosyal paylaşım sitelerinde yayınlıyor. Yolları asfaltlananlar düzgün bir yola kavuşmanın mutluluğunu yaşarken, bozuk yollardan gelen şikayetler ve bizim köy ne zaman asfaltlanacak soruları da milletvekillerine sıkça iletilen konuların başında geliyor.

Bu durum Milletvekili Fevai Arslan’ı sosyal paylaşım sitesinden açıklama yapmaya itti. Arslan hesabından yaptığı açıklamada “Değerli arkadaşlar sayın hemşerilerim biz hizmetlerimizi yayınladıkça sizlerden takdir alıyoruz ve haklı olarak da bölgelerinizden çeşitli istekler ve şikayetler alıyoruz. Bundan dolayı Memnun oluyoruz çünkü bölgelerinize ne kadar duyarlı ve ilgili olduğunuzu görüyoruz. bizim bilmediklerimizi ve görmediklerimizi bize bildiriyorsunuz. Buda bizi ayrıca memnun etmekte. Ama tüm Düzcelilerimizin ve takip eden arkadaşların şunu bilmesini isterim: “Düzce özel idare bütçesi en verimli şekilde kullanılmaktadır” imkanlar dahilinde Düzce’nin tüm köy yolları sn valimizin, genel sekterimizin, özel idare yetkililerinin, il genel meclisi üyelerimizin üstün hassasiyetleri ve takipleriyle çalışanlarımızın azimli gayretleriyle partimizin tüm kademelerinin başkan ve yönetimlerinin destekleri bizim yakın ilgi ve takiplerimizle Allahü Teala'nın izniyle bir kaç yaz mevsimi içinde Düzcemizin tüm köy gurup ve çok kullanılan bağlantı yolları sıcak karışım asfaltla kaplanacaktır. hoşgörülerinize güvenerek tüm Düzce halkımıza saygılarımla arzımızdır .” ifadelerini kullandı.

Bilindiği gibi Düzce'de bir çok köyün hala yol, su ve kanalizasyon gibi olmazsa olmaz hizmetlerden mahrum kalması 21. yüzyıla yakışmayan bir manzara çizerken bu durum görevi köylere hizmet götürmek olan özel idarenin çalışmalarını sorgulamaya açmıştı.. Bazı köylere hızla gelen hizmetlerin kimi köylerde uzun bekleyişlere sahne olması zaman zaman hizmette denge sağlanamadığını eleştirilerine neden oluyor.

Haber; S.KAŞKIR