Kültür merkezi ve yeni stad için Ankara’ya ilgili bakanlıklarla görüşmeye giden AK parti heyeti , olumlu gelişmelerle dönüyor. Kültür merkezine ek ödenek talebi olumlu karşılanırken, stad için ise TOKİ ile görüşmeler yapıldı.

Milletvekilleri Fevai Arslan, İbrahim Korkmaz, Osman Çakır, Belediye Başkanı İsmail Bayram ve AK Parti İl Başkanı Mustafa Yılmaz’dan oluşan heyet, iki günlük Ankara ziyaretinden eli dolu dönüyor.
İlk olarak bu yıl tamamlanması planlanan kültür merkezi için ek ödenek talebiyle Kültür ve Turizm Bakanlığı müsteşarı ile görüşen heyet, merkezin son durumunu belirtir bir raporu müsteşara iletti.

AK Parti Milletvekili Fevai Arslan, görüşmelerin olumlu geçtiğini ve ödenek konusunda sıkıntı olmayacağını söylerken, kültür merkezinin karo inşaatının tamamlandığını hatırlatarak, “ İnşaatın ilerlemesi için ek ödeneğe ihtiyacımız vardı. Bunu da müsteşarımız ile görüşerek hallettik. En yakın zamanda kültür merkezi için ödenek çıkacak.” Dedi.

Bugün ise Spor Bakanı Suat Kılıç ile yapılan görüşmede, Düzce’ye yapılması planlanan yeni stad projesi ile ilgili olarak hazırlanan dosya verildi.

Bakan Kılıç’ın bu konuyla ilgili TOKİ Başkanı ile görüşme yapılması için yönlendirdiği AK Parti heyeti, TOKİ Başkanı Ahmet Haluk Karabel ile görüşerek, stad ile ilgili bilgiler verdi. Önümüzdeki günlerde TOKİ tarafından yapılacak inceleme sonucunda yeni stad için faaliyete geçileceği öğrenildi.

Haber; H. İŞCAN