Sınır tanımayan gençlik adı altında toplanan grup, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram'ı makamında ziyaret etti. 28 kişilik ekibe 10 kişilik Türk ekibi de eşlik ediyor. 38 kişilik grubun başkanlığını Düzce'li Ali Berber yapıyor. Berber: " Düzce Belediyesinin sponsorluğunda yaptığımız bu programda belediye Başkanımızı ziyaret etmek istedik. Bu benim dördüncü programım oluyor. Bu programlar çerçevesinde büyük çalışmalar yapıyoruz. İlk projemde rahmetli Ogün abimiz sen projeni hazırla gel biz destek oluruz demişti. Kendisini saygıyla anıyorum. Onun sayesinde bu programları yapmaya başladık. Belçika, Slovenya ve Slovakya'dan 9'ar öğrenci Düzce'de çeşitli araştırmalar yapacaklar. 10 kişilik türk ekip ise onlara yardımda bulunacak." şeklinde konuştu.
Belediye başkanı İsmail Bayram ise, " Elimizden gelen herşeyi yapmaya hazırız. Çalışmalarımız sayesinde sınır tanımayan gençlik grubunu Düzce'mizde ağırlamaktan gurur duyuyoruz. Bu projerlere her zaman destek vereceğiz"dedi.
Daha sonra öğrencilere Düzce Belediyesini tanıtan hediye paketleri verildi. Ekipteki gençlerden biri ise Belediye Başkanı ismail Bayram'a hediye verdi.