Toplantıya Vali Ali Fidan, Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Muharrem Tozan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Necmettin Çalışkan ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Feyzullah Dereci katıldı.


FİDAN: “ARAYIŞ İÇERİSİNDEYİZ”
Şıralık’ta yapılacak spor kompleksinde daha önce çalışma yaptıklarını hatırlatarak sözlerine başlayan Vali Ali Fidan toplantı öncesi çalışmalar hakkında bilgi verdi. “Şıralık tesislerimizi zemin çalışmalarını o zaman tamamlamıştık. Bugün yapacağımız toplantıda zemin üzerine neler yapabilir? Bunu konuşacağız. Alternatif olarak arkadaşlarımız bir hazırlık yaptılar. Biz Şıralık’ta bulunan 20 dönümlük bir alanı ihaleyle satışa çıkardık ve Fenerbahçe Spor Kulübümüz burayı satın aldı. Fenerbahçe Spor Kulübümüz 20 dönümlük alanda çalışma yapmak için o çalışma ayrı olarak yürüyecek. Biz diğer kalan kısımda Özel İdaremizin Gençlik Sporumuza tahsil edilen alan var. Belediyemize tahsis alan var. O alanı en iyi şekilde nasıl kullanırız. Oraya hangi tesisleri yaparak vatandaşlarımızın, gençlerimizin kullanımına açabiliriz? Amatör spor kulüplerimiz en iyi nasıl daha iyi yararlanır? Onun arayışı içerisindeyiz.”


PEYDERPEY YARARLI HALE GETİRECEĞİZ
Şıralık’ta mevcutta iki adet futbol sahası olduğunu ifade eden Vali Fidan, alana iki adet tribün yaptırarak sahaları daha efektif kullanmak istediklerini belirtti. Vali Fidan, “Orayı peyderpey Düzce’nin, Düzcelilerin yararlanacağı gerçekten Düzce’ye yakışır bir spor kompleksi haline getirmek istiyoruz. Arkadaşlarımız çalışıyorlar. Bugünde bu çalışmayı göreceğiz. Buna göre de bir karar verip hemen çalışmaları başlatacağız. ”dedi.

Haber:Y.SEVER