Düzce Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Mustafa Kayıkçı basın toplantısı düzenledi.
Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte DESOB'un yeni salonunda düzenlenen kahvaltılı basın toplantısıda önümüzde tüm odalarımız seçim sürecine giriyor.
Bu nedenle göreve geldikten sonra yaptığımız çalışmalar binamızdaki düzenlemelerle ilgili bilgiler vermek ve salonlarımızı sizlere göstermek amacıyla böyle bir toplantı düzenledik.
27 Meslek odalarımızın kongreleri 23 Ocak'ta start alıyor ve 29 Mart'ta sonuncusu yapılacak.
Seçimlerin çoğu kendi binamızda yapılacak hizmetlerde hiçbir ayrım yapılmadan belli bir düzen içinde yürütüldü. Ayrıca yapılacak olan genel kurullara üyelerimizin mutlaka katılmalarını bekliyoruz. Katılsınlar, seçtikleri başkan ve yönetim kurulu üyeleri görev süresinde neler yapmışlar bunları öğrensinler.
Bu mekanları DESOB'a kazandırdık. 200 Kişilik toplantı salonu yaptık ve il merkezinin yanı sıra ilçelerden gelen misafirlemizin gelip burada bekleyip çayını kahvesini içebilecek. Bazı yerlerde çayı 1-TL'ye satıyorlar. Biz böyle bir fiyat vermedik. Düzce'de KOSGEB kredilerinden 480 kişinin yararlandığını dile  getiren Kayılçı, seçimlerde genel kurul üyelerinin gelip yönetimlere katılmaları gerektiğinin bir kez daha altını çizdi ve "Gücü bölmek yerine birliştirmek gerekiyor. Yükün tamamını başkalarına bırakmayın. Tecrübeyi sokağa atmayın. Tecrübelerinden yararlanmaya bakın. Tüm oda yönetimlerine katılmak isteyenlere kapılar sonuna kadar açık. Bizim bu çatı altında siyaset konuşulmaz. Siyasetin yeri ayrıdır. Burası ayrıdır. Çelme takma alışkanlığındanda vazgeçilmesi gerekiyor. dedi. 

Kayıkçı daha sonra DESOB binasında yapılan yeni düzenlemeler ve hizmete giren çok amaçlı salonlar hakkında bilgiler verdi ve 200 kişilik salonun siyaset dışı her türlü toplantıya ücretsiz olarak açık olduğunu bunun yanı sıra 70 kişilik ,40 kişilik ve 25 kişilik toplantıların yapılabileceği salonların hizmete hazır olduğunu dile getirdi.