Bu yıl 85. yıldönümü kutlanacak olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle bayram mesajları da yayınlanmaya başladı. Bayram mesajı yayınlayan Vali Bülent Kılınç mesajında “ Hedeflerimize ulaşmak için ihtiyaç duyduğumuz, İstiklal mücadelemizi zafere ulaştıran birlik ve beraberlik ruhunda saklıdır. Cumhuriyetin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, acısı yüreğimizde çok taze olan Mehmetçiklerimiz ile şehitlerimiz ve gazilerimizi sonsuz şükranla anıyor, Cumhuriyet Bayramımızı kutluyorum.” ifadelerine yer erdi.

Cumhuriyet Bayramı nedeni ile kutlama mesajı yayınlayan Ak Parti Düzce Milletvekili Metin Kaşıkoğlu ise mesajında şu sözlere yer verdi. “ Cumhuriyetimizin 85. yıldönümünü ve Cumhuriyet Bayramını onurla, gururla, coşkuyla ama en çokta umutla kutlarken, bütün şehitlerimizin, gazilerimizin ve isimsiz kahramanlarımızın aziz hatırasını saygıyla anıyoruz.”

Düzce Belediye Başkanı Mehmet Keleş'de yayınladığı mesajda “ Cumhuriyete karşı inancımız her geçen gün artmaktadır. Türk Ulusu bugün kenetlenmiş olarak Cumhuriyetine sahip çıkmaktadır.” diyerek Düzcelilerin bayramını kutladı.

Ak Parti Düzce İl Başkanlığı, Kızılay Başkanlığı. DÜZDER Yönetim Kurulu Başkanı Talat Saygılı, DESOB Başkanı Mustafa Kayıkçı, Atatürkçü Düşünce Derneği Başkanı Nevin Teke de yayınladıkları mesajlarda Türk Ulusu' nun Birlik ve beraberliğinden söz ederek, Düzcelilerin Cumhuriyet Bayramını kutladı.