MHP Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz, Düzce'nin karayollarında süren çalışmalar ve kapatılan kavşaklar nedeniyle yaşanan sıkıntıların çözümü için yetkili mercinin kapısını çaldı.
Karayolları Genel Müdürü Abdulkadir Uraloğlu’nu makamında ziyaret eden Milletvekili Yılmaz, Düzce merkez ve ilçelerinde karayolları ile ilgili yaşanan tüm sıkıntıları dile getirdi.



Akıllı kavşak yapımı için kapatılan Olimpiyat Kavşağı ile kaza riski gerekçesiyle beton bloklar konularak Fevzi Çakmak Mahallesi ile şehir merkezi bağlantısı kesilen Fiskobirlik Kavşağı başta olmak üzere Düzceliler'in yoğun tepkisine neden olan uygulamaları gündeme taşıyan Milletvekili Yılmaz, çözüm noktasında neler yapılabileceğini irdeledi.


Düzce Milletvekili Ümit Yılmaz'ın aktardığı tüm sıkıntıları dinleyen Genel Müdür Uraloğlu, kendisine aktarılan sorunları gündemine aldı.
Ziyaretin oldukça olumlu geçtiğini belirten Yılmaz, "Düzce'miz adına bizlere göstermiş olduğu ilgi ve alakadan dolayı Karayolları Genel Müdürü Sayın Abdulkadir Uraloğlu’a teşekkür ediyorum." dedi.