Öncü ekranlarında yayınlanan ve haber koordinatörümüz Mehmet İbrahimoğlu'nun hazırlayıp sunduğu, “Son Nokta” programına katılan Belediye Başkanı Mehmet Keleş, Düzce ve siyaset gündemi konusunu değerlendirdi. Keleş, programa çalışmalarını özetleyen çok sayıda dosya ile geldi.

Öncü Sosyal Tesisleri'nden yapılan canlı yayında sorunlarını Belediye Başkanı MehmetKeleş'e iletmek isteyen vatandaşlar, Öncü Haber Merkezi'nin telefonlarının kilitlenmesine neden oldular. Yüze yakın soru İbrahimoğlu aracılığı ile Başkan Keleş'e iletilirken, soruların Camikebir Mahallesi'nde yapılan Kentsel Dönüşüm Projesi, Prefabriklerin durumu ve Aydınpınar'da kaldırılan garaj ile ilgili konularda yoğunlaştığı dikkat çekti.

Mehmet İbrahimoğlu, Başkan Keleş'e, Yenikent Bağlantı yolundan, Belediye Binasının tefrişat ihalesinin iptaline, Camikebir Mahallesi Kentsel Dönüşüm çalışmalarından altyapı eksiklerine kadar pek çok konuda hazırladığı soruları sorarken, Keleş'in hazırlıklı olduğu da gözden kaçmadı. Başkan Keleş zaman zaman önündeki dosyalardan ve notlarından faydalanarak açıklamalarda bulundu.

Programda, “Mehmet Keleş Yeniden Aday Olmalı mı?” konulu bir anket de yapıldı. Ankete katılanların yüzde 64'ünün bu soruya “evet” cevabını vermesi Belediye Başkanının neşelenmesine neden olurken, Programca Mehmet İbrahimoğlu, daha önce Yenikent te yapılan program sırasında yapılan oylamada Başkan Keleş'in oylama sonucuna inanmadığını söylediğini hatırlattı.

Bir buçuk saat olarak planlanan program, soruların yoğunlaşması nedeniyle süresini taşarak dört saate yakın bir süre devam etti. Mehmet İbrahimoğlu, programın son bölümünde siyaset konuşulurken, Keleş, ikinci bir dönem belediye başkanlığı için aday olduğunu tekrarladı.