Türk polis teşkilatının kuruluşunun 165. yılı nedeniyle yurt genelinde olduğu gibi ilimizdede bir hafta boyunca çeşitli etkinlikler düzenlendi.
İl Emniyet Müdürlüğü tarafından polis haftası futbol turnuvası, atıcılık yarışmaları, kurban kesimi, Şehitlikte ve Anıtpark'ta düzenlenen törenler ve son olarak Konsopa Otel'de verilen kokteyl ile tamamlandı.
Kokteyle, Vali Bülent Kılınç ve eşi, İl Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Turhan Yazıcı, Cumhuriyet Başsavcısı Ekrem Yiğit, Ağır Ceza Reisi Hikmet Şen, il müdürleri, AK Parti İl Başkanı Fevai Arslan, bazı sivil toplum kuruluşlarının başkanları, Emniyet Müdürlüğü mensupları ile şehit polis aileleri katıldı. İl Emniyet Müdürü Ali Gezer ve eşi tarafından kekteyle katılan misafirler kapıda karşılandılar. Bir süre sohbet edildikten sonra İl Emniyet Müdür Ali Gezer polis haftası nedeniyle düzenlediğimiz bu mütevazi dostluk kokteylimize katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum diyerek “polis teşkilatı olarak yetki ve sorumluluklarımızı can siperhane yerine getirmeye bundan sonrada devam edecğiz. Ülkemizin ve Düzcemizin huzur ve güveni için 24 saat görev yapan tüm personelimize çalışmalarında başarılarının devamını diliyorum” dedi.
Vali Bülent Kılınç yaptığı konuşmada “tüm güvenlik güçlerimize sağlık huzur ve güven içinde nice yıllar dilerim. Polimiz Jandarmamız ve sahil güvenlik ekiplerimizle birlikte 24 saat gece gündüz memleketimizin huzur ve güveni için çalışan hepinize teşekkür ediyorum” dedi.
Konuşmaların ardından alkışlar arasında Vali Bülent Kılınç'ın eşi ve Emniyet Müdürü Ali Gezer'in eşi tarafından pasta kesildi ve daha sonra kokteyl sona erdi.